Duorolgordijnen, waar het goedkoopste?

Bent u op zoek naar kwalitatief goede rolgordijnen, voor een aantrekkelijke prijs?

De Rolgordijnen
We bieden u transparante, uni gesloten, verduisterende, dessin, dessin verduisterende en plissé rolvoorhangen aan. Allemaal van een zeer goede kwaliteit.
Transparant is ideaal als u uw pivacy wilt maar toch naar buiten wilt kunnen kijken. Een heel goed idee als u een mooi uitzicht heeft, maar niet wilt dat iedereen uw huis binnen kan kijken.
Semi Transparant is het meest in trek bij de bevolking. Deze variant van het rolvoorhang wordt het meest verkocht op dit moment. Het bied genoeg privacy maar is niet helemaal verduisterend, daarom zorgt het semi-transparante rolgordijn voor een gezellige, warme sfeer.

Ook zorgt het semi-transparante roljaloezie voor privacy en een warme sfeer in huis, maar is het niet helemaal verduisterd, omdat het semi-transparante nog veel licht doorlaat.
Verduisterende roljaloezieën zijn de oplossing als u het helemaal donker wilt hebben in een kamer, bijvoorbeeld in een kinderkamer, wanneer uw kind al moet slapen als de zon nog niet onder is, of nog een middagdutje doet in de middaguren als de zon nog volop schijnt, dit is natuurlijk ook ideaal voor een babykamer en uw eigen kamer voor in de zomertijden.

Assortiment:

Cassettes en onderlatten.
Bij de collectie kunt u ook een luxe cassettes en onderlat bij bestellen! Die kunt u in de volgende kleuren bestellen: signaalwit, aluminium geborsteld, metallic, creme wit, matt, zwart, creme, wit stof-bekleed, signaalwit en champagne.

Kettingbediening
De kettingbediening kunt u zelf kiezen: een soepel en licht lopende kettingbediening met gladde 7 mm lengte doorsnee transparante ketting, of een moderne metalen ketting, die iets zwaarder loopt met een 4.2 mm doorsnee.

De stoffen
De stof van de roljaloezie is 100% polyester, krimpt niet en heeft een mooie hoge kleur. U heeft de keuze uit vele verschillende kleuren! Zodat er altijd wel iets voor u tussen zit. De afmetingen kunnen volledig naar uw wensen worden aangepast! Door ons grote assortiment producten, heeft u heel veel keus.

Onze producten hebben niet alleen goede kwaliteit, maar worden ook verkocht voor een hele voordelige prijs! Ook bieden wij u een gratis kleurstaal zodat u zeker weet dat de kleur mooi bij uw interieur past. En wij rekenen geen verzendkosten in rekening voor al onze producten!