Rolgordijnen, kwaliteit & goedkoop!

Fabrikant van haar eigen product

De website van rolgordijnen staat bekend om haar kwalitatieve en goedkope rolgordijnen. Dit komt omdat zij zelf het product fabriceert en er geen tussenkomst is van een andere fabrikant. Dat bespaart u als klant een heel veel geld wanneer u dit product wilt aanschaffen. En omdat zij het zelf fabriceert, is het ook nog eens exclusief en origineel, waardoor u een uniek concept in huis haalt. U geeft daarmee niet alleen uw huis een nieuwe en frisse uitstraling, ook zullen familie en vrienden hun ogen uitkijken vanwege dit bijzondere product. Het lijkt er namelijk net op alsof u verhuisd bent, terwijl dat helemaal niet het geval hoeft te zijn!
rolgordijnen diseno witzwart-zwart

De diverse functies waarborgen de kwaliteit van de rolgordijnen

Goedkoop is zij omdat zij alles zelf fabriceert. U kunt wel tot 70% besparen op maatwerk. Dat doet echter niets onder voor de kwaliteit. Juist omdat de producten exclusief zijn, maakt dat ze ook kwalitatief zeer sterk. De duorolgordijnen hebben namelijk diverse functies en daar wordt uitstekend over nagedacht wanneer het product ontworpen wordt. Zo moet het een perfecte lichtinval kunnen regelen in uw woning. Daarnaast moet het gemakkelijk zijn in het onderhoud en moet het een hoge mate van sfeer en kwaliteit waarborgen. Ze hecht veel waarde aan een kwalitatief sterk product, waarmee u zelf de regie kunt hebben in uw eigen woning.

Het veelzijdige assortiment op de website

De rolgordijnen worden gratis bij u thuisbezorgd. Wanneer u alles bij elkaar optelt, bent u daarmee veel goedkoper uit dan wanneer u naar de winkel of bouwmarkt gaat. Daarnaast is het assortiment dat zij heeft zeer uitgebreid en veelzijdig. U heeft volop keuze uit diverse ontwerpen. Alles kan op maat gemaakt worden tot een breedte van 278 centimeter. Op dezelfde uitvoering wordt de laagste prijsgarantie geboden. U kunt ook zelf een bijdrage leveren aan het ontwerp, waardoor het product nog meer van uzelf wordt en iets eigens heeft.

Geweven gordijnen zorgen voor een zeer exclusieve uitstraling

De doeken van de rolgordijnen zijn uiterst fijn geweven. Dat zorgt voor een mooi en strak resultaat, ook wanneer uw ramen bijvoorbeeld erg breed zijn. Het weven van dit product duurt tot wel 30 keer langer dan een rolgordijn dat bij een bouwmarkt ligt. Bij de bouwmarkt betaalt u echter veel meer dan bij het product op deze website. Terwijl via deze website het product van veel betere kwaliteit is. Ook de baanbreedtes van de stoffen zijn in diverse maten beschikbaar. Het kan geleverd worden met 8 centimeter breedte, maar 20 centimeter bijvoorbeeld is ook mogelijk.